veteranenoss
Activiteiten in beeld

CORONA:

Corona heeft ervoor gezorgd dat we tijdelijk geen activiteiten kunnen laten doorgaan.We zullen echter steeds onze planning bijstellen en aanpassen naar de geadviseerde richtlijnen.
Corona doet veel met mensen, het is meer dan alleen beroerd/verkouden zijn. Veel mensen geven aan dat hun energie level laag is en dat ze veel sneller getriggert zijn. Het is niet zo gek als alles onbekend is en de angst om ziek te worden of misschien zelfs dood te kunnen gaan je in je greep krijgt. kamp je hiermee of mocht je hulp kunnen gebruiken omdat je je alleen voelt of voelt dat je hoofd vol zit en het zelf niet gefiltert krijgt mail dan naar veteranen@veteranenoss.nl dan kunnen we meedenken en de helpende hand bieden.
Bevrijding Oss:

Op 21 en 22 september jl. heeft in Megen op Natuurcamping de Maasakker het bevrijdingsconcert in het kader 75 jaar bevrijding Oss plaatsgevonden.

Ruud van der Linde heeft tijdens het concert het gedicht Offerande voorgedragen en dat willen we graag met jullie delen.
Het Brabants Dagblad heeft er ook aandacht aan geschonken, zie onderstaande links voor meer info:

https://www.bd.nl/oss-e-o/ooggetuigen-tweede-wereldoorlog-bij-bevrijdingsconcert-in-megen~ae4f5e13/?fbclid=IwAR0JIMLxPWe_x1AwwBPKBxUQJU2nPTFDu2xnIMQhZdpFnU7j2VLJM2SFXXk