veteranenoss
Nuldelijn ondersteuning/ veteranenzorg
Veteranenzorg of wel ook genoemd NuldelijnsOnderSteuning (NOS) is een laagdrempelige hulpverlening aan veteranen door een medeveteraan. Deze heeft hiervoor een speciale training gekregen van het Veteranen Instituut.   

Vaak voelt een veteraan door het luisterend oor van een lotgenoot zicht beter begrepen. En ook weet deze de weg naar verdere hulpverlening indien nodig.Ook staat de NOSer open voor gesprekken met de achterban; hij of zij helpt waar het kan. In die zin zal de NOSer zoveel mogelijk bij veteranen bijeenkomsten aanwezig zijn.

Voor vragen, opmerkingen en/of zorg stuur een mail naar: veteranenzorg@veteranenoss.nl
CORONA:

Corona heeft ervoor gezorgd dat we tijdelijk geen activiteiten kunnen laten doorgaan.We zullen echter steeds onze planning bijstellen en aanpassen naar de geadviseerde richtlijnen.
Corona doet veel met mensen, het is meer dan alleen beroerd/verkouden zijn. Veel mensen geven aan dat hun energie level laag is en dat ze veel sneller getriggert zijn. Het is niet zo gek als alles onbekend is en de angst om ziek te worden of misschien zelfs dood te kunnen gaan je in je greep krijgt.

kamp je hiermee of mocht je hulp kunnen gebruiken omdat je je alleen voelt of voelt dat je hoofd vol zit en het zelf niet gefiltert krijgt mail dan naar veteranen@veteranenoss.nl dan kunnen we meedenken en de helpende hand bieden.